- Dubbele luchtstroom
- Heat boost
- Nachtmodus

Qventi airco

Wil je het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat met een stijlvolle airco? Qventi is een snelgroeiend aircomerk uit Nederland dat functioneel comfort combineert met moderne designs. Het innovatieve merk staat bekend om zijn energiezuinige oplossingen met energielabels tot A+++ en geavanceerde functies, zoals de eco-modus en een Smart Life-wifimodule. Alle airco’s en omkastingen zijn ontworpen met een slim, esthetisch design, waardoor ze naadloos integreren in elk interieur. Kies voor een airco van Qventi bij Airmeister en geniet van hoogwaardige, duurzame airconditioning met een strakke uitstraling.

 • Dutch Design
 • Energiezuinig koelen en verwarmen
 • 5 jaar fabrieksgarantie
Qventi maakt het leven comfortabeler

Qventi airco modellen

Bij Airmeister bieden we een reeks airco modellen van Qventi aan, waarmee wij als specialisten de beste ervaring hebben. Daarnaast leveren we buitenunit omkastingen van Qventi met een strak design in verschillende kleuren, waardoor de buitenunit van je airco niet opvalt. Ontdek ons aanbod en vraag een offerte aan!

Qventi Matador

De Qventi Matador is een wandmodel airco die een stijlvol design combineert met geavanceerde technologie. Dit model biedt een hoge energie-efficiëntie bij koelen en verwarmen. De fluisterstille werking van deze Qventi airco zorgt voor optimaal comfort, terwijl de Smart Home-integratie en bediening via een app het gebruiksgemak ongeëvenaard maken. Deze efficiënte Qventi airco bieden we aan in een variant van 2.5 kW, die geschikt is voor kleine ruimtes tot 90 m3. Het model met 3.5 kW is de juiste keuze voor iets grotere ruimtes tot 120 m3. De krachtige Qventi Matador met 5 kW is de perfecte keuze voor ruimtes tot 180 m3. De sterkste variant van 7 kW is veelzijdig inzetbaar voor grote ruimtes tot 240 m3, zoals thuiskantoren of ruime woon- of slaapkamers.

Uitgelichte functies:

 • Stijlvol, compact design
 • Hoogwaardige luchtfilters
 • Ingebouwde wifimodule
 • Slaapmodus
 • R32 koudemiddel voor 67% lagere CO2-uitstoot
 • Leverbaar van 2,5 kW tot 7 kW

Qventi Flex Design

De Qventi Flex Design is een perfecte combinatie van stijl en comfort. De Flex Design is gebaseerd op de Matador en heeft een uniek gestoffeerd paneel, verkrijgbaar in beige, lichtgrijs en antraciet, zorgt ervoor dat deze wandmodel airco naadloos aansluit op andere interieurdetails, zoals banken en gordijnen. Bovendien is dit energiezuinige model voorzien van een breed scala aan handige functies, waaronder een wifimodule en besturing via een app. Dit model bieden we aan in een variant van 2.5 kW, ideaal voor kleine ruimtes tot 90 m³. Voor iets grotere ruimtes tot 120 m³ is het 3.5 kW model de beste keuze. De krachtige Qventi Matador met 5kW is perfect voor ruimtes tot 180 m³. De sterkste variant, met 7 kW, is geschikt voor grote ruimtes tot 240 m³, zoals thuiskantoren of ruime woon- en slaapkamers.

Uitgelichte functies:

 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Gestoffeerde panelen zijn vervangbaar
 • Wifimodule voor bediening met app
 • Slaapmodus
 • Energiezuinig koelen en verwarmen
 • Verkrijgbaar van 2,6 kW tot 7 kW

Qventi airco in een design of kleur naar jouw keuze

Wil je een persoonlijke touch geven aan jouw airco, bijvoorbeeld met een specifieke kleur, een afbeelding of je bedrijfslogo? Bij Airmeister wrappen we de Qventi Matador in een design of kleur naar jouw keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de button en maak van jouw airco een stijlvol en functioneel onderdeel van de ruimte.

Uitgelichte functies:

Qventi buitenunit omkasting

De aluminium buitenunit omkasting van Qventi beschermt jouw buitenunit en zorgt tegelijkertijd voor een stijlvolle integratie in je buitenruimte. Dankzij het slimme ontwerp van de CAL100, CAL115 en de CAL115PRO met lamellen aan de voorzijde en zijkanten, is er voldoende ventilatie en natuurlijke afwatering. De Pro-serie is zelfs voorzien van een servicedeur voor eenvoudig onderhoud. Deze hoogwaardige omkastingen, beschikbaar in antraciet, wit, zwart, groen en bruin, zijn de best beoordeelde omkastingen op de markt!

Uitgelichte functies:

 • Bescherming voor de buitenunit
 • Stijlvolle integratie van de buitenunit
 • Beste op de markt

Onze showroom op wielen

Wil je al onze airco modellen in het echt bekijken? Dan komen we jouw kant met onze volledig elektrische ‘Showbuzz’! Deze mobiele showroom hangt vol met airconditioners van hoogwaardige merken als Daikin, Mitsubishi, Haier en Qventi. Onze aircospecialisten bekijken direct jouw woning of pand, voorzien je van advies op maat en stellen een gepersonaliseerde offerte op. Plan eenvoudig een afspraak via de button!
Afspraak inplannen
Volkswagen bedrijfswagen met Showbuzz en Airmeister branding.

Single split aircosysteem

Een single split airconditioningsysteem bestaat uit één binnenunit die is aangesloten op een buitenunit. Dit type aircosysteem is ontworpen voor de regulatie van de temperatuur in een enkele ruimte van een huis of gebouw. Dit systeem haalt warmte uit de binnenlucht tijdens warmere periodes, waardoor de kamer koel blijft. In de winter werkt het systeem in omgekeerde richting en verwarmt het de ruimte door warmte-energie van buiten naar binnen te verplaatsen. Dit systeem is ideaal als je in één ruimte van je woning het hele jaar wilt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Multi split aircosysteem

Een multi-split airconditioningsysteem is een uitstekende keuze voor klimaatbeheersing in meerdere ruimtes van een huis of kantoorgebouw. Dit systeem bestaat uit meerdere binnenunits die aangesloten zijn op één buitenunit. Dit maakt individuele temperatuurcontrole per ruimte mogelijk, waardoor elk gezinslid of gebruiker zijn of haar voorkeurstemperatuur kan instellen voor maximaal comfort. Dit type systeem biedt een efficiënte manier voor klimaatbeheersing in diverse ruimtes en is ideaal voor locaties met beperkte mogelijkheden voor het plaatsen van meerdere buitenunits.

Onze all-in-one pakketten

Of je nu 1, 2 of 3 ruimtes in je woning wilt voorzien van airconditioning, we hebben voor elke optie een passend all-in-one pakket. In ons assortiment hebben we diverse airco modellen van gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi, Daikin en Qventi, waardoor je zeker bent van een hoogwaardig aircosysteem met 5 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de verschillende all-in-one pakketten in ons assortiment en vraag direct een persoonlijk adviesgesprek aan voor jouw airco in Rosmalen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en omstreken.

Airco's
All in

Single split
1 binnendeel

Premium Single 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
3-6 meter totale Leiding lengte

1.850
v.a.
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

1 binnendeel van 2.5 kW / 3.5 kW /5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van ruimtes tot ca. 240M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 2
2 binnendelen

Premium Duo 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
6-20 meter totale Leiding lengte

3.999
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

2 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot maximaal 250M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 3
3 binnendelen

Premium Triple 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
9-30 meter totale Leiding lengte

5.499
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

3 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot ca. 380M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Offerte aanvragen

Wil je jouw woning of pand voorzien van een single of multi split aircosysteem en 365 dagen per jaar genieten van een aangenaam binnenklimaat? Vraag dan direct een offerte of een adviesgesprek aan via de button!
Doe een aanvraagAfspraak inplannen

Ons werkgebied

We zijn met ons vakkundige team van ervaren aircospecialisten werkzaam in de omgeving van Rosmalen, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Schijndel en Kerkdriel. Neem voor andere plaatsen in de omgeving van Rosmalen contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de airco’s van Airmeister of wil je meer weten over onze all-in-one pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via 085 401 5000 of stuur een mail naar [email protected]!