- Dubbele luchtstroom
- Heat boost
- Nachtmodus

Haier airco

Wil je het hele jaar de controle hebben over de temperatuur in je woning? Ontdek de moderne, energiezuinige airco’s van Haier! Als een van de grootste fabrikanten van airconditioners wereldwijd, staat Haier garant voor hoge kwaliteit en innovatie. Ons assortiment biedt voor elk wat wils; van budgetvriendelijke opties tot de meest luxe modellen. Ervaar ongeëvenaard comfort en efficiëntie met Haier airco’s, ontworpen om jouw leefomgeving perfect te maken. Kom alles te weten over de diverse modellen en vraag direct een offerte op maat aan!

 • 6 jaar fabrieksgarantie
 • Budget en luxe modellen
 • Showroom op wielen
Haier logo in blauw.

Haier airco modellen bij Airmeister

In ons assortiment hebben we 5 verschillende airco modellen van Haier, waarvan 4 wandmodellen en 1 vloermodel. Dit zijn uitsluitend modellen van de officiële Nederlandse Haier distributeur waar wij, als airco experts, de beste ervaring mee hebben. We vertellen je graag meer over de unieke eigenschappen van deze modellen!

Haier Tundra 2023

De Haier Tundra 2023 biedt optimaal comfort zonder uitgebreide functies. Dit kwalitatief hoogwaardige apparaat beschikt over handige basisgemakken, zoals een stille slaapmodus, een handig led-display en een afstandsbediening. Bedien je de Haier Tundra 2023 liever via jouw smartphone of tablet? Dankzij de ingebouwde Wifi-module en de handige hOn Smart Home App is dit geen enkel probleem! Bovendien is hij erg zuinig met een energielabel vanaf A+ bij verwarmen en A++ bij koelen. Dit maakt het model perfect voor wie waarde hecht aan eenvoud en comfort.

Uitgelichte functies:

 • Luchtontvochtiging
 • Self-Clean technologie
 • Wifi-besturing
 • Stembediening
 • Stille slaapmodus
 • Leverbaar van 2,5 kW tot 6,8 kW

Haier Pearl

De Haier Pearl is een hoogwaardig aircosysteem met een eenvoudig, matgekleurd design. Dit wandmodel is uitgerust met de innovatieve Coanda Plus technologie, die lucht ver en krachtig verspreidt zonder vermindering van comfort. Verder beschikt de Haier Pearl over UVC-sterilisatie en Steri-Clean voor gezonde lucht. Deze fluisterstille airco, met werking vanaf 18 dB(A), bedien je eenvoudig via een afstandsbediening, de handige hOn Smart Home App of stembediening. Met een energielabel vanaf A+ bij verwarmen en A++ bij koelen is dit model zeer energiezuinig.

Uitgelichte functies:

 • Luchtontvochtiging
 • Coanda-Plus technologie
 • UVC-sterilisatie
 • Steri-Clean technologie
 • Self-Clean technologie
 • Leverbaar van 2,5 kW tot 6,8 kW

Haier Flexis-Plus

Als je op zoek bent naar een airco die hoog comfort combineert met een optimale luchtkwaliteit, dan is de Haier Flexis-Plus een uitstekende keuze! Deze luxe airco van Haier is uitgerust met allerlei handige functies, zoals de I Feel-technologie die werkt via een sensor in de afstandsbediening. Via deze sensor detecteert de airco de ruimtetemperatuur en behoudt hij op basis van deze sensordata de ingestelde temperatuur. Verder heeft hij een eco-sensor voor een energie-efficiëntere werking en behaalt hij een energielabel vanaf maar liefst A++ bij verwarmen en A+++ bij koelen.

Uitgelichte functies:

 • Eco-sensor
 • Self-Clean technologie
 • UVC-sterilisatie
 • I Feel-technologie
 • Bestuurbaar via afstandsbediening of hOn Smart Home App
 • Leverbaar van 2,0 kW tot 7,1 kW

Haier Expert

De Haier Expert, verkrijgbaar in wit of stijlvol mat zwart, is het topmodel van Haier airco en beschikt over de meest innovatieve functies. Neem bijvoorbeeld de Coanda Plus-technologie voor een optimale verspreiding van de lucht zonder verlies van comfort of de eco-sensor die de energie-efficiënte maximaliseert. Verder beschikt de Haier Expert over de I Feel-technologie die door middel van data, verkregen uit de sensor in de afstandsbediening, de ruimtetemperatuur optimaal houdt en nog veel meer unieke functies. Dit hoogwaardige airco model van Haier behaalt een energielabel vanaf A++ bij verwarmen en A+++ bij koelen.

Uitgelichte functies:

 • Coanda Plus luchtstroom
 • Eco-sensor
 • Steri-Clean
 • UVC-sterilisatie
 • I Feel-technologie
 • Leverbaar van2,0 kW tot 5,0 kW

Haier Console

De Haier Console is het hoogwaardige vloermodel van Haier airco en bied een uitstekende oplossing voor kamers die laag zijn, weinig geschikte ruimte aan de muur hebben of niet beschikken over een radiator. Dit energiezuinige vloermodel koelt en verwarmt ruimtes en is ontworpen voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. Dit model, uitgerust met diverse functies, zoals de stille werking en een slaapfunctie, bedien je door middel van de bijgeleverde afstandsbediening, stembediening of de hOn Smart Home App. De Haier Console installeren we laag aan de muur of op de vloer en heeft een energielabel vanaf A+ bij verwarmen en A++ bij koelen.

Uitgelichte functies:

 • Luchtontvochtiging
 • Stille werking
 • Slaapfunctie
 • Bedienbaar via smartphone en tablet
 • Stembediening
 • Leverbaar van 2,5 kW tot 4,2 kW

Onze showroom op wielen

Wil je al onze airco modellen in het echt bekijken? Dan komen we jouw kant met onze volledig elektrische ‘Showbuzz’! Deze mobiele showroom hangt vol met airconditioners van hoogwaardige merken als Daikin, Mitsubishi, Haier en Qventi. Onze aircospecialisten bekijken direct jouw woning of pand, voorzien je van advies op maat en stellen een gepersonaliseerde offerte op. Plan eenvoudig een afspraak via de button!
Afspraak inplannen
Volkswagen bedrijfswagen met Showbuzz en Airmeister branding.

Single split aircosysteem

Een single split airconditioningsysteem bestaat uit één binnenunit die is aangesloten op een buitenunit. Dit type aircosysteem is ontworpen voor de regulatie van de temperatuur in een enkele ruimte van een huis of gebouw. Dit systeem haalt warmte uit de binnenlucht tijdens warmere periodes, waardoor de kamer koel blijft. In de winter werkt het systeem in omgekeerde richting en verwarmt het de ruimte door warmte-energie van buiten naar binnen te verplaatsen. Dit systeem is ideaal als je in één ruimte van je woning het hele jaar wilt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Multi split aircosysteem

Een multi-split airconditioningsysteem is een uitstekende keuze voor klimaatbeheersing in meerdere ruimtes van een huis of kantoorgebouw. Dit systeem bestaat uit meerdere binnenunits die aangesloten zijn op één buitenunit. Dit maakt individuele temperatuurcontrole per ruimte mogelijk, waardoor elk gezinslid of gebruiker zijn of haar voorkeurstemperatuur kan instellen voor maximaal comfort. Dit type systeem biedt een efficiënte manier voor klimaatbeheersing in diverse ruimtes en is ideaal voor locaties met beperkte mogelijkheden voor het plaatsen van meerdere buitenunits.

Onze all-in-one pakketten

Of je nu 1, 2 of 3 ruimtes in je woning wilt voorzien van airconditioning, we hebben voor elke optie een passend all-in-one pakket. In ons assortiment hebben we diverse airco modellen van gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi, Daikin en Qventi, waardoor je zeker bent van een hoogwaardig aircosysteem met 5 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de verschillende all-in-one pakketten in ons assortiment en vraag direct een persoonlijk adviesgesprek aan voor jouw airco in Rosmalen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en omstreken.

Airco's
All in

Single split
1 binnendeel

Premium Single 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
3-6 meter totale Leiding lengte

1.850
v.a.
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

1 binnendeel van 2.5 kW / 3.5 kW /5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van ruimtes tot ca. 240M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 2
2 binnendelen

Premium Duo 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
6-20 meter totale Leiding lengte

3.999
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

2 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot maximaal 250M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 3
3 binnendelen

Premium Triple 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
9-30 meter totale Leiding lengte

5.499
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

3 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot ca. 380M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Offerte aanvragen

Wil je jouw woning of pand voorzien van een single of multi split aircosysteem en 365 dagen per jaar genieten van een aangenaam binnenklimaat? Vraag dan direct een offerte of een adviesgesprek aan via de button!
Doe een aanvraagAfspraak inplannen

Ons werkgebied

We zijn met ons vakkundige team van ervaren aircospecialisten werkzaam in de omgeving van Rosmalen, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Schijndel en Kerkdriel. Neem voor andere plaatsen in de omgeving van Rosmalen contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de airco’s van Airmeister of wil je meer weten over onze all-in-one pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via 085 401 5000 of stuur een mail naar [email protected]!