Over ons

Bedrijfsachtergrond

Airmeister is volledig toegewijd tot het verhogen van de kwaliteit waarop airconditioning systemen in Nederland worden geïnstalleerd. Wij zijn een koeltechnisch gecertificeerd installatiebedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van lucht-lucht warmtepompen. Ons team is specialist in het adviseren van particuliere huiseigenaren over het duurzaam verwarmen en koelen woningen met behulp van warmtepomptechniek.

Missie

Wij zijn een Team van jonge technici, gespecialiseerd in vakkundig advies, installatie en onderhoud van hoge kwaliteit airco en lucht-lucht warmtepompinstallaties. Wij helpen huiseigenaren met het verduurzamen, energiezuinig verwarmen en koelen van hun bestaande woning met behulp van warmtepomptechniek. Door specialisering garanderen wij onze klanten een heldere en probleemloze aanschaf van een van de meest bewezen verduurzamingsoplossingen.

Visie

Wij geloven dat iedere huiseigenaar, een specifieke behoefte heeft wanneer het gaat om het uiterlijk en doel van een nieuwe installatie. Airmeister is volledig gespecialiseerd in de lucht-lucht warmtepomp voor de particuliere huiseigenaar. Door dagelijks soortgelijke installaties te ontwerpen, monteren en onderhouden kunnen wij de hoogste kwaliteit afwerking en materialen leveren. Door praktijkervaring, opleiding en certificering van ons team, kunnen wij continu blijven groeien en ons werkgebied (Den Bosch, Eindhoven) komende jaren verder uitbreiden. Ons toegewijde team zorgt niet alleen voor hoogwaardig onderhoud maar streeft ook naar langdurige klanttevredenheid door de optimale werking en 5 jaar fabrieksgarantie van uw airconditioningsysteem te waarborgen.

Diensten

Ons specialisme is het installeren en onderhouden van Lucht-lucht warmtepompen volgens de BRL200 (STEK) en BRL100 (Bureau Veritas) normering. Wij werken netjes en zorgvuldig. Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit installatiemateriaal, zo zijn trillingsdempend opstellingsmateriaal en werkschakelaars standaard. Wij hebben naast de reguliere merken en varianten van airconditioners en afwerkingsmaterialen ook design opties.

Klantgerichtheid

Aangezien een installatie ook onderhoud nodig heeft, hebben wij een langdurige relatie met onze klanten. Door praktijkervaring en feedback van onze klanten kunnen wij de meest betrouwbare installaties opleveren en onderhouden.

Certificeringen en Erkenningen

Koeltechnisch gecertificeerd bedrijf: BRL100 Bureau Veritas.

Koeltechnisch gecertificeerde monteurs: STEK BRL200 voor alle sleutelmedewerkers.

VCA voor alle sleutelmedewerkers.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Door Airmeister te kiezen als installatiebedrijf bent u verzekerd van een duurzame oplossing van begin tot eind, schoon werken tijdens montage, opruimen, stofzuigen en meenemen en recyclen van al het afval en verpakkingsmaterialen. De eerste volledig elektrische bedrijfswagen is al een feit. Ons doel is om ons bedrijfsproces en wagenpark zoveel mogelijk te verduurzamen.

Team

Airmeister is een groeiend team van jonge technische collega’s, wij bieden interne en externe opleidingen aan voor alle nieuwe collega’s. Wil jij ook onderdeel zijn van ons enthousiaste team? Neem dan contact op met ons op. Binnen Airmeister zijn tal van mogelijkheden om carrière te maken. Afhankelijk van welke stappen jij denkt te willen maken kom je onder begeleiding van een van onze afdelingsleiders.

Bart: Operationeel manager, STEK BRL200 gecertificeerd

Bart is binnen Airmeister verantwoordelijk voor werkvoorbereiding, service, aftersales en inkoop. Ambieer jij een rol in een van deze expertises? Dan zal Bart je gaan begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen en expert te worden op het gebied van optimalisatie van onze bedrijfsprocessen.

Kevin: Project manager, STEK BRL200 gecertificeerd

Kevin is binnen Airmeister verantwoordelijk voor montage, inbedrijfstellingen, montage advies en is technisch specialist. Ambieer jij een rol als (junior) monteur? Dan zal Kevin je begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen en zal jij onder zijn begeleiding leren om de mooiste en meest hoogstaande installaties te bouwen. Ben jij die nieuwe collega die Kevin zoekt? Dan betaald Airmeister jouw opleiding tot gecertificeerd STEK BRL200 monteur.

Max: Commercieel manager, STEK BRL200 gecertificeerd

Max is binnen Airmeister verantwoordelijk voor advies, verkoop, verkoopadministratie en marketing. Ben jij een technisch en commercieel en lijkt het je leuk om onze klanten te adviseren? Dan zal Max je begeleiden om jouw persoonlijke doelen te behalen en groei je misschien wel uit tot het nieuwe gezicht van Airmeister.

Aanvragen
airco-installatie-voorbereiding