- Dubbele luchtstroom
- Heat boost
- Nachtmodus

Mitsubishi Heavy Industries airco

Wil je jouw woning of pand voorzien van een aangenaam binnenklimaat? Met de hoogwaardige airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries (MHI) geniet je het hele jaar door van gepersonaliseerde koeling en verwarming. Deze airco’s behoren tot de meest verkochte aircosystemen in Nederland en staan bekend om hun duurzaamheid en strakke, industriële design. Veel modellen hebben energiebesparende functies, zoals 3D Auto en de eenvoudig aanpasbare uitblaasrichting, waardoor jouw energierekening een stuk lager is. Kom meer te weten over de verschillende aircomodellen en vraag direct een offerte op maat aan!

 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Hoge kwaliteit duurzame airco’s
 • Showroom aan huis
Logo van Mitsubishi Heavy Industries.

Mitsubishi Heavy Industries airco modellen

Bij Airmeister bieden we 3 verschillende wandmodellen en 1 vloermodel aan van dit wereldwijd gerenommeerde merk. We vertellen je graag meer over elk aircomodel in ons assortiment.

Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS is om verschillende redenen al jarenlang de meest verkochte airco op de Nederlandse markt. Dit wandmodel is namelijk voorzien van diverse energiebesparende opties, zoals een bewegingssensor en een economy modus, waardoor hij een energielabel behaalt van A++ tot A+++. Maar dat is lang niet alles, dit MHI-wandmodel beschikt over een uitgebreid functiepakket met filter-, comfort- en optimale luchtstroomfuncties. Bovendien heeft deze airco een strak, minimalistisch design en is hij verkrijgbaar in het wit, zwart-wit en zwart-titanium, waardoor hij nauwelijks opvalt.

Uitgelichte functies:

 • Leverbaar van 2.0 tot 5.0 kW
 • Dubbele uitblaaslamellen
 • Allergieën Clear functie
 • Aan/uit-timer
 • Ontvochtigingsfunctie
 • Stille werking
De elegante Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS in het wit, zwart-wit en titanium

Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZSX

De prijswinnende 'Diamond-serie' Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZSX is een elegant wandmodel met een uitgebreid functiepakket en hogere prestaties voor verwarmingsvermogen; vanaf A+++. Met innovatieve functies, zoals de Jet Air-technologie voor een optimale luchtstroom, een bewegingssensor voor energiebesparing en diverse filters voor schone, zuivere lucht, is het gebruiksgemak bij dit model optimaal. De ronde hoeken in het ontwerp en de verkrijgbaarheid in het wit, zwart-wit en zwart titanium zorgen ervoor dat hij in ieder interieur past.

Uitgelichte functies:

 • Leverbaar van 2.0 tot 6.0 kW
 • Hogere verwarmingscapaciteit
 • Verstelbare verticale schoepen
 • 3 timerfuncties
 • Allergieën Clear functie
 • Eco-stand
De prijswinnende Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZSX in het wit, zwart-wit en titanium

Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZR

Dit model van Mitsubishi Heavy Industries heeft een grote omkasting en een krachtige luchtstroom door de Jet Air technologie. Dit maakt hem uiterst geschikt om grotere ruimtes te voorzien van een prettig binnenklimaat, zoals woonkamers en kantoorpanden. Deze MHI-airco is uitgerust met de meest innovatieve functies, zoals de stille luchtstroom met 3D Auto die zorgt dat de ruimte een geharmoniseerde temperatuur bereikt. Bovendien is dit wandmodel met een energielabel vanaf A++ tot A+++ zeer zuinig. Dankzij het eenvoudige design en de stille werking valt dit model nauwelijks op in de ruimte.

Uitgelichte functies:

 • Leverbaar van 6,3 tot 10,0 kW
 • Economy modus
 • Omhoog/omlaag louver swing
 • Zelfreinigende werking
 • 3 timerfuncties
 • 3D Auto
De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZR in het wit, speciaal ontwerpen voor klimaatbeheersing in grote ruimtes.

Mitsubishi Heavy Industries SRF vloermodel

De Mitsubishi Heavy Industries SRF is ideaal voor ruimtes met een schuin dak of waar de ruimte aan de muur beperkt is. Dit vloermodel, geleverd in een witte kleur, doet niet onder voor de wandmodellen van Mitsubishi Heavy Industries en beschikt over een uitgebreid functiepakket. Het model heeft bijvoorbeeld dubbele uitblaaslamellen, waardoor hij de lucht gelijkwaardig verspreidt naar de grond en het plafond, zodat je geen koude voeten krijgt. Dit vloermodel heeft een A+ tot A++ energielabel bij koelen en verwarmen.

Uitgelichte functies:

 • Leverbaar van 2.5 tot 5.0 kW
 • Dubbele uitblaaslamellen
 • Kinderslot
 • 3 timerfuncties
 • Allergieën Clear functie
 • Stille werking
Mitsubishi Heavy Industries SRF vloermodel met dubbele uitblaas lamellen.

Onze showroom op wielen

Wil je al onze airco modellen in het echt bekijken? Dan komen we jouw kant met onze volledig elektrische ‘Showbuzz’! Deze mobiele showroom hangt vol met airconditioners van hoogwaardige merken als Daikin, Mitsubishi, Haier en Qventi. Onze aircospecialisten bekijken direct jouw woning of pand, voorzien je van advies op maat en stellen een gepersonaliseerde offerte op. Plan eenvoudig een afspraak via de button!
Afspraak inplannen
Volkswagen bedrijfswagen met Showbuzz en Airmeister branding.

Single split aircosysteem

Een single split airconditioningsysteem bestaat uit één binnenunit die is aangesloten op een buitenunit. Dit type aircosysteem is ontworpen voor de regulatie van de temperatuur in een enkele ruimte van een huis of gebouw. Dit systeem haalt warmte uit de binnenlucht tijdens warmere periodes, waardoor de kamer koel blijft. In de winter werkt het systeem in omgekeerde richting en verwarmt het de ruimte door warmte-energie van buiten naar binnen te verplaatsen. Dit systeem is ideaal als je in één ruimte van je woning het hele jaar wilt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Multi split aircosysteem

Een multi-split airconditioningsysteem is een uitstekende keuze voor klimaatbeheersing in meerdere ruimtes van een huis of kantoorgebouw. Dit systeem bestaat uit meerdere binnenunits die aangesloten zijn op één buitenunit. Dit maakt individuele temperatuurcontrole per ruimte mogelijk, waardoor elk gezinslid of gebruiker zijn of haar voorkeurstemperatuur kan instellen voor maximaal comfort. Dit type systeem biedt een efficiënte manier voor klimaatbeheersing in diverse ruimtes en is ideaal voor locaties met beperkte mogelijkheden voor het plaatsen van meerdere buitenunits.

Onze all-in-one pakketten

Of je nu 1, 2 of 3 ruimtes in je woning wilt voorzien van airconditioning, we hebben voor elke optie een passend all-in-one pakket. In ons assortiment hebben we diverse airco modellen van gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi, Daikin en Qventi, waardoor je zeker bent van een hoogwaardig aircosysteem met 5 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de verschillende all-in-one pakketten in ons assortiment en vraag direct een persoonlijk adviesgesprek aan voor jouw airco in Rosmalen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en omstreken.

Airco's
All in

Single split
1 binnendeel

Premium Single 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
3-6 meter totale Leiding lengte

1.850
v.a.
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

1 binnendeel van 2.5 kW / 3.5 kW /5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van ruimtes tot ca. 240M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 2
2 binnendelen

Premium Duo 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
6-20 meter totale Leiding lengte

3.999
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

2 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot maximaal 250M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 3
3 binnendelen

Premium Triple 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
9-30 meter totale Leiding lengte

5.499
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

3 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot ca. 380M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Offerte aanvragen

Wil je jouw woning of pand voorzien van een single of multi split aircosysteem en 365 dagen per jaar genieten van een aangenaam binnenklimaat? Vraag dan direct een offerte of een adviesgesprek aan via de button!
Doe een aanvraagAfspraak inplannen

Ons werkgebied

We zijn met ons vakkundige team van ervaren aircospecialisten werkzaam in de omgeving van Rosmalen, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Schijndel en Kerkdriel. Neem voor andere plaatsen in de omgeving van Rosmalen contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de airco’s van Airmeister of wil je meer weten over onze all-in-one pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via 085 401 5000 of stuur een mail naar [email protected]!