- Dubbele luchtstroom
- Heat boost
- Nachtmodus

Daikin airco

De airco’s van dit gerenommeerde merk staan synoniem voor topkwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk huis of kantoor. Ze zijn zeer energie-efficiënt, hebben een duurzame werking en passen in ieder interieur dankzij modellen met moderne, elegante designs. Naast koelen en verwarmen, zijn er aircosystemen van Daikin de lucht in de ruimte zuiveren, waardoor je altijd geniet van schone lucht. Ervaar het hele jaar door het comfort van een optimaal binnenklimaat met een hoogwaardige airco van Daikin. Leer meer over de verschillende Daikin airco modellen en vraag direct een offerte aan.

 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Verschillende moderne luxe modellen in speciale kleuren
 • Staat bekend als 'premium' merk
 • Te bezichtigen in onze showroom op wielen
daikin brand logo

Daikin airco modellen

Airmeister levert 5 verschillende wandmodellen en 1 vloermodel van Daikin. Dit zijn uitsluitend de modellen van de officiële Nederlandse Daikin distributeur waar wij de beste ervaring mee hebben. We geven je graag meer informatie per airco model!

Daikin Emura

De Daikin Emura heeft een strak, modern design dat aantrekkelijk is voor het oog, maar niet direct opvalt in het interieur. Hij behaalt een hoog energierendement met een energielabel tot A+++ en is uitgerust met slimme functies. Met een geluidsniveau vanaf slechts 19 dB(A) is ultiem comfort gegarandeerd. De Daikin Emura is verkrijgbaar in 3 stijlvolle afwerkingen: mat zwart, zilver of mat kristalwit.

Uitgelichte functies:

 • Heat boost
 • Weektimer
 • Coanda-effect voor temperatuurverdeling
 • Energiebesparende stand-bymodus
 • 5 ventilatorsnelheden
 • Besturing via Onecta app
modern white wall mounted air conditioner in room

Daikin Ururu Sarara

De Daikin Ururu Sarara beschikt over maar liefst 5 luchtbehandelingstechnieken die samen zorgen voor een optimaal binnenklimaat. De unieke Ururu-bevochtiging behoudt in de koude maanden een consistent luchtvochtigheidsgehalte zonder extra te verwarmen. De innovatieve Sarara-ontvochtiging voert in de zomer overmatig vocht af voor behoud van een stabiele temperatuur, zonder dat hij extra koelt. Deze twee technieken, alle slimme functies én het energielabel vanaf A+++ is dit model een uitstekende keuze voor iedere woning.

Uitgelichte functies:

 • Zelfreinigend paneel
 • 3-zonebwegingssensor voor gerichte klimaatbeheersing
 • Infrarood afstandsbediening
 • Luchtfilter
 • Economy modus
 • Besturing via Onecta app
modern white wall mounted air conditioner in room

Daikin Stylish

De Daikin Stylish is met een diepte van slechts 189 mm het slankste aircosysteem in het marktsegment voor stijlvolle wandmodellen. Hij heeft een modern, ruimtebesparend design met afgeronde hoeken en beschikt over innovatieve klimaattechnologie, zoals het Coanda-effect dat de luchtstroom optimaliseert voor een comfortabel binnenklimaat. De Daikin Stylish heeft een energielabel vanaf A+++ en past in ieder interieur thuis, dankzij zijn verkrijgbaarheid in wit, zilver, zwart en zwarthout.

Uitgelichte functies:

 • Intelligente thermische sensor
 • Flash Streamer techniek
 • Verticale autoswing
 • Power Modus
 • Geurfilter titaniumapetiet
 • Besturing via Onecta app
stainless steel dishwasher modern kitchen appliance

Daikin Perfera wandmodel

De Daikin Perfera is een modern wit aircosysteem met een energielabel vanaf A+++. Dit Daikin airco wandmodel is uitgerust met een speciaal ontwikkelde ventilator die geruisloos zorgt voor een optimale luchtstroom en hoger rendement. Verder beschikt dit model over een ingebouwd zilverfilter dat allergenen vangt, zoals pollen, voor constante toevoer van schone lucht in de ruimte. Het design is erg minimalistisch en past thuis in ieder interieur.

Uitgelichte functies:

 • 3D-luchtstroom
 • Flash Streamer techniek
 • Verticale autoswing
 • Power Modus
 • Geurfilter titaniumapetiet
 • Besturing via Onecta app
modern white wall mounted air conditioner indoor unit

Daikin Perfera vloermodel

Het Perfera vloermodel van Daikin is perfect als je weinig ruimte aan de muur hebt of de airco simpelweg laag bij de grond wilt hebben. Dit model kan op de vloer, aan de wand en zelfs deels in de wand geïntegreerd geïnstalleerd worden. Het Daikin airco vloermodel heeft een compact design, waardoor hij nauwelijks opvalt in uw interieur. Met een energielabel vanaf A++ zorgt hij voor een aangenaam binnenklimaat tegenover een laag energieverbruik.

Uitgelichte functies:

 • Dubbele luchtstroom
 • Heat boost
 • Nachtmodus
 • Geurfilter titaniumapetiet
 • Extra stilfunctie
 • Energiebesparende stand-bymodus
modern wall mounted air purifier design

Onze showroom op wielen

Wil je al onze airco modellen in het echt bekijken? Dan komen we jouw kant met onze volledig elektrische ‘Showbuzz’! Deze mobiele showroom hangt vol met airconditioners van hoogwaardige merken als Daikin, Mitsubishi, Haier en Qventi. Onze aircospecialisten bekijken direct jouw woning of pand, voorzien je van advies op maat en stellen een gepersonaliseerde offerte op. Plan eenvoudig een afspraak via de button!
Afspraak inplannen
Volkswagen bedrijfswagen met Showbuzz en Airmeister branding.

Single split aircosysteem

Een single split airconditioningsysteem bestaat uit één binnenunit die is aangesloten op een buitenunit. Dit type aircosysteem is ontworpen voor de regulatie van de temperatuur in een enkele ruimte van een huis of gebouw. Dit systeem haalt warmte uit de binnenlucht tijdens warmere periodes, waardoor de kamer koel blijft. In de winter werkt het systeem in omgekeerde richting en verwarmt het de ruimte door warmte-energie van buiten naar binnen te verplaatsen. Dit systeem is ideaal als je in één ruimte van je woning het hele jaar wilt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Multi split aircosysteem

Een multi-split airconditioningsysteem is een uitstekende keuze voor klimaatbeheersing in meerdere ruimtes van een huis of kantoorgebouw. Dit systeem bestaat uit meerdere binnenunits die aangesloten zijn op één buitenunit. Dit maakt individuele temperatuurcontrole per ruimte mogelijk, waardoor elk gezinslid of gebruiker zijn of haar voorkeurstemperatuur kan instellen voor maximaal comfort. Dit type systeem biedt een efficiënte manier voor klimaatbeheersing in diverse ruimtes en is ideaal voor locaties met beperkte mogelijkheden voor het plaatsen van meerdere buitenunits.

Onze all-in-one pakketten

Of je nu 1, 2 of 3 ruimtes in je woning wilt voorzien van airconditioning, we hebben voor elke optie een passend all-in-one pakket. In ons assortiment hebben we diverse airco modellen van gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi, Daikin en Qventi, waardoor je zeker bent van een hoogwaardig aircosysteem met 5 jaar fabrieksgarantie. Bekijk de verschillende all-in-one pakketten in ons assortiment en vraag direct een persoonlijk adviesgesprek aan voor jouw airco in Rosmalen, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en omstreken.

Airco's
All in

Single split
1 binnendeel

Premium Single 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
3-6 meter totale Leiding lengte

1.850
v.a.
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

1 binnendeel van 2.5 kW / 3.5 kW /5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van ruimtes tot ca. 240M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 2
2 binnendelen

Premium Duo 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
6-20 meter totale Leiding lengte

3.999
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

2 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot maximaal 250M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Multi split 3
3 binnendelen

Premium Triple 2.5 kW / 3.5 kW / 5 kW
9-30 meter totale Leiding lengte

5.499
Meer infoAanvragen

Totaalpakket inclusief premium installatiemateriaal en montage

3 binnendelen van 2.5 kW / 3.5 kW / 5.0 kW

Geschikt voor het verduurzamen van gescheiden ruimtes tot ca. 380M3

Zeer energiezuinig koelen en verwarmen

Volledig op maat samengesteld

Offerte aanvragen

Wil je jouw woning of pand voorzien van een single of multi split aircosysteem en 365 dagen per jaar genieten van een aangenaam binnenklimaat? Vraag dan direct een offerte of een adviesgesprek aan via de button!
Doe een aanvraagAfspraak inplannen

Ons werkgebied

We zijn met ons vakkundige team van ervaren aircospecialisten werkzaam in de omgeving van Rosmalen, Eindhoven, Den Bosch, Oss, Schijndel en Kerkdriel. Neem voor andere plaatsen in de omgeving van Rosmalen contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je!

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de airco’s van Airmeister of wil je meer weten over onze all-in-one pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via 085 401 5000 of stuur een mail naar [email protected]!